Veelgestelde vragen

Klantenservice:

Onze klantenservice is altijd hard aan het werk om u op de best mogelijke manier van service te voorzien, omdat wij om al onze klanten geven kost dit tijd.  Wij zijn bereikbaar via ons mailadres, telefonisch of via whatsapp. Wij streven ernaar om u op werkdagen binnen 24 uur te woord te staan.

Pakketten en abonnementen:

Onze pakketten zijn zorgvuldig samengesteld, zodat ze voor bijna iedereen toepasbaar zijn. Door een pakket te bestellen geniet u van een mooie korting en gratis verzending.  

Om het voor u nog makkelijker te maken bieden we naast de losse pakketten, onze pakketten ook in een abonnementsvorm aan. Dit noemen wij een herhaalplan. Met het herhaalplan wordt het pakket elke 8 weken automatisch opgestuurd, zodat u nooit zonder komt te zitten. Hiernaast ontvangt u bij een herhaalplan 10% extra korting op elk pakket.

Bloedwaardentest:

Bij Your Best Nutrition vinden wij het belangrijk om een ieder zo bewust en gezond mogelijk te krijgen, daarom bieden wij naast onze zorgvuldig samengestelde supplementen ook een “bloedwaardentest” aan.

Om het voor een ieder zo toegankelijk mogelijk te maken zijn wij in zee gegaan met een grote partij die door heel Nederland actief is. Op deze manier is er altijd een prikpunt in de buurt. Via de link komt u op de door ons ingerichte pagina, waar u geselecteerde testen tegen een korting kunt bestellen.

Betaalopties:

Bij Your Best Nutrition kan je betalen met iDeal, Bancontact en creditcard. IDeal is de meest veilige en snelle manier om te betalen zonder transactiekosten. IDeal ondersteunt alle Nederlandse banken. 

De betaalmethode voor abonnementen en losse producten werkt anders. Het is dus helaas nog niet mogelijk om deze tegelijkertijd af te rekenen. Wij zijn op zoek naar oplossingen om dit in de toekomst te verhelpen. 

Momenteel zullen de losse producten uit uw winkelmandje verwijderd worden wanneer u het abonnement gaat afrekenen. Onze verontschuldigingen voor het ongemak.

Verzending en bezorgen:

Bestellen bij Your Best Nutrition is snel, eenvoudig, gratis en veilig. *Elke bestelling wordt op werkdagen binnen 24 uur verzonden! Naast de supersnelle levering rekent Your Best Nutrition vanaf € 50,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 50,- vragen wij een bijdrage van €3,95 in de verzendkosten)

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent wordt je pakket afgeleverd bij een postkantoor bij jou in de buurt. De postberzorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welk postkantoor je het pakket kunt ophalen, je kunt de locatie ook zien op je Track & Trace pagina. Neem je ID bewijs of paspoort mee om je te legitimeren wanneer je het pakket gaat ophalen.

Retourneren en ruilen:

Ben je niet tevreden over een product? Dan kan je deze tot en met 14 dagen na levering retour sturen in een ongeopende verpakking. Producten die geopend zijn worden niet retour genomen i.v.m hygiëne. De verzendkosten voor het retourneren van één of meerdere producten zijn voor eigen rekening. Je dient de retourzending zorgvuldig te verpakken, Your Best Nutrition/YB Direct is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte pakketten.

Om een retour aan te melden dien je een e-mail te sturen met je ordernummer naar retour@yourbestnutrition.nl.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Heb je het verkeerde product besteld en wil je deze ruilen? Dat kan! Om je product te ruilen gelden dezelfde voorwaarden als retourneren wat betreft geopende of ongeopende producten. In het geval van ruilen stuur je een e-mail naar info@yourbestnutrition.nl met “Ruilen #ordernummer product” als onderwerp.

Laat ons in de e-mail weten welk product je in de plaats zou willen. Wij zullen een e-mail sturen met een retourlabel en een eventuele betalingslink mocht het nieuwe product een prijsafwijking hebben tegenover het nieuwe product. Mocht het nieuwe product lager in prijs zijn dan het te ruilen product dan zullen wij binnen 3 werkdagen, na het product te hebben ontvangen, het verschil overmaken op uw bankrekening.