Loading...

Vitamine C 1000 mg

 11,99

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Op voorraad

1000mg – 60 tabletten

Draagt bij aan:

  • De natuurlijk weerstand;
  • Een flexibele huid en bloedvaten;
  • De samenstelling van tanden, botten en kraakbeen;
  • Een goed functionerend zenuwstelsel;
  • Bescherming tegen vrije radicalen.
Loading...

Beschrijving

 

Vitamine C is een van de belangrijkste vitamines en draagt bij aan processen door heel het lichaam. Vitamine C ondersteunt bijvoorbeeld bij het gezond en elastisch houden van de bloedvaten, maar ook bij het structuur en stevigheid geven aan alle weefsels die ons lichaam kent, zoals de gewrichten, botten, pezen, huid en spieren (waaronder de hartspier). Hierdoor is het ook uiterst belangrijk bij het herstellen van voorgenoemde weefsels. Hiernaast is vitamine C ook nog heel belangrijk voor de neurotransmitters in het zenuwstelsel en verschillende functies in het maag-darmkanaal. **

Helaas kan de mens vitamine C niet zelf aanmaken en zijn we volledig afhankelijk van voeding en suppletie. Eveneens is vitamine C is een wateroplosbaar vitamine wat betekent dat het dagelijks geconsumeerd moet worden.

**Door de omvang van de informatie zijn we genoodzaakt een samenvatting te maken, voor een volledig overzicht van wat vitamine C voor u kan betekenen kunt u een kijkje nemen op onze infopagina.

Productinformatie

 

Dosering:
1 of 2 Tabletten per dag met water innemen, tenzij anders voorgeschreven.

Gebruik:
Bij voorkeur bij de maaltijd innemen (voor meer informatie over “Vitamine C” kijkt u op onze infopagina).

Waarschuwingen:
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gezonde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaren:
In goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een droge donkere plaats. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Allergeneninformatie:
Bekijk voor allergeneninformatie de lijst met ingrediënten die vermeld staat bij de samenstelling.

Voedingsinformatie

 

Ingrediënten 

Vitamine C (L-ascorbinezuur), microkristallijne cellulose (vulstof), croscarmellose natrium (bevochtigingsmiddel), bioflavonoïden (citrus sinesis), rozenbottel poeder (rosa davurica pall), crospovidon (bevochtigingsmiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel), hydroxypropylmethylcellulose (verdikkingsmiddel), magnesium stearaat (antiklontermiddel), polyvinylalcohol (bevochtigingsmiddel), talkpoeder (antiklontermiddel)

Samenstelling per dagdosering (1 tablet)
1 tabletADH %*
Vitamine C1000 mg1250%
Citrus bioflavonoïden25 mgn.v.t.
Rozenbottel25 mgn.v.t.

*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Relevante producten

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe onderzoeken die wij toevoegen aan onze kennisbank of welke nieuwe producten we toevoegen aan ons assortiment? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! We beloven dat YBN je niet te veel e-mails zal sturen.