Loading...

Pakket Basic

 59,99 or  53,99 iedere 8 weken

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Kies herhaalplan

Inhoud:

  • 1x Multivitamine
  • 1x Vitamine C-1000
  • 1x Omega-3 75%
  • 1x Vitamine D3 25 mcg

Alle potjes bevatten 60 tabletten/softgels/capsules en zijn bedoeld voor dagelijks gebruik.

Door dit pakket aan te schaffen ervaart u een mooie korting en is de verzending gratis.

Bij het afsluiten van een herhaalplan krijgt u uw producten elke 8 weken automatisch thuisgestuurd en ontvangt u op elke bestelling 10% extra korting & eenmalig een YBN pillendoos t.w.v. €9,99

Loading...

Beschrijving

 

In het “Basic” Pakket vindt u de voedingsstoffen die aan de basis staan van een gezond welzijn en waar de meeste mensen een tekort aan hebben.

Zo heeft de multivitamine een verhoogde dosering vitamine B wat bijdraagt aan de energiehuishouding en draagt vitamine C bij aan veel belangrijke processen in ons lichaam, waaronder de wondheling.

De omega-3 vetzuren helpen de vetbalans tussen de omega-3 en 6 in balans te houden waardoor onze cellen sterk en gezond blijven. Ook zit er dit mooie pakket vitamine D wat bijdraagt aan het mentale welzijn en een gezonde werking van het immuunsysteem.

Pakket inhoud

 

Inhoud:

Alle potjes bevatten 60 tabletten/softgels/capsules en zijn bedoeld voor dagelijks gebruik.

Relevante producten

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe onderzoeken die wij toevoegen aan onze kennisbank of welke nieuwe producten we toevoegen aan ons assortiment? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! We beloven dat YBN je niet te veel e-mails zal sturen.