Loading...

Pakket Athlete

 99,99 or  89,99 iedere 8 weken

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Kies herhaalplan

Inhoud:

  • 1x Multivitamine
  • 1x Vitamine C-1000
  • 1x Omega-3 75%
  • 1x Vitamine D3 25 mcg
  • 2x Magnesium Bisglycinaat
  • 1x IJzer 14 mg
  • 1x Zink 25 mg

Alle potjes bevatten 60 tabletten/softgels/capsules en zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, omdat magnesium aanbevolen wordt om 2x per dag te nemen zitten hiervan 2 potjes in het pakket.

Door dit pakket aan te schaffen ervaart u een mooie korting en is de verzending gratis.

Bij het afsluiten van een herhaalplan krijgt u uw producten elke 8 weken automatisch thuisgestuurd en ontvangt u op elke bestelling 10% extra korting & eenmalig een YBN pillendoos t.w.v. €9,99

Loading...

Beschrijving

 

In het “Athlete” pakket vindt u voedingsstoffen die aan de basis staan van een gezond welzijn en waar de meeste mensen een tekort aan hebben.

Naast deze voedingsstoffen hebben we ook magnesium, ijzer en zink toegevoegd aan dit pakket om het voor de topsporter compleet te maken.

Voor sporters is magnesium erg belangrijk door zijn bijdrage aan de normale spierfunctie en het beter kunnen opnemen van voedingsstoffen in het maagdarmkanaal. Hiernaast heeft ijzer een belangrijke functie bij het vervoeren van zuurstof door het lichaam en helpt de vermoeidheid te verminderen. Zink draagt bij aan het aanmaken van eiwitten en DNA in cellen, hierdoor draagt het bij aan het aanmaken van (spier)weefsels.

De multivitamine heeft een verhoogde dosering vitamine B wat bijdraagt aan de energiehuishouding en vitamine C draagt bij aan veel belangrijke processen in ons lichaam, waaronder de wondheling.

De omega-3 vetzuren helpen de vetbalans tussen de omega-3 en 6 in balans te houden waardoor onze cellen sterk en gezond blijven. Ook zit er dit mooie pakket vitamine D wat samen met magnesium bijdraagt aan het mentale welzijn en een gezonde werking van het immuunsysteem.

Pakket inhoud

 

Inhoud:

Alle potjes bevatten 60 tabletten/softgels/capsules en zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, omdat magnesium aanbevolen wordt om 2x per dag te nemen zitten hiervan 2 potjes in het pakket.

Relevante producten

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe onderzoeken die wij toevoegen aan onze kennisbank of welke nieuwe producten we toevoegen aan ons assortiment? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! We beloven dat YBN je niet te veel e-mails zal sturen.