Loading...

Zink 25 mg

 8,99

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Op voorraad

25mg – 60 tabletten

Draagt bij aan:

  • De energieproductie in ons lichaam;
  • Een gezonde hersenfunctie en het herstel hiervan;
  • De communicatie tussen cellen;
  • Een goed werkend immuunsysteem.
Loading...

Beschrijving

 

Alle cellen in ons lichaam hebben zink nodig en naar schatting 10% van alle lichaamseiwitten hebben er bindingsplaatsen voor. Ook is zink betrokken bij onder andere de communicatie tussen cellen en de signaaloverdracht in cellen, groei en ontwikkeling van het lichaam, een gezonde hersen- en orgaanfunctie en de vruchtbaarheid.**

Zink is op meer dan 300 plekken in ons lichaam aan het werk om ons lichaam beter zijn werk te kunnen laten doen, hier wil je dus geen tekort van hebben. Daarom hebben wij van Your Best Nutrition een zinkcapsule met extra zink waardoor een mogelijk tekort zeker buitenspel gezet wordt!

Door het ontbreken van zinkreserves kan een te lage zinkinname met de voeding al binnen enkele weken leiden tot gezondheidsproblemen.

**Door de omvang van de informatie zijn we genoodzaakt een samenvatting te maken, voor een volledig overzicht van wat zink voor u kan betekenen kunt u een kijkje nemen op onze infopagina.

Productinformatie

 

Dosering:
1 Tablet per dag met water innemen, tenzij anders voorgeschreven.

Gebruik:
Bij voorkeur bij de maaltijd innemen (voor meer informatie over “Zink” kijkt u op onze infopagina).

Waarschuwingen:
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gezonde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaren:
In goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een droge donkere plaats. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Allergeneninformatie:
Bekijk voor allergeneninformatie de lijst met ingrediënten die vermeld staat bij de samenstelling.

Voedingsinformatie

 

Ingrediënten 

Dicalciumfosfaat (vulstof), zink gluconaat, microkristallijne cellulose (vulstof), hydroxypropylmethylcellulose (verdikkingsmiddel), magnesium stearaat (anti klontermiddel), silicium dioxode (anti klontermiddel), carnaubawas (glansmiddel)

Samenstelling per dagdosering (1 tablet)
1 tabletADH %*
Zink (gluconaat)25 mg250%

*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Relevante producten

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe onderzoeken die wij toevoegen aan onze kennisbank of welke nieuwe producten we toevoegen aan ons assortiment? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! We beloven dat YBN je niet te veel e-mails zal sturen.