Loading...

Magnesium 250 mg

 16,99

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Op voorraad

250mg – 60 tabletten

Draagt bij aan:

  • De stofwisseling van eiwitten, koolhydraten en vetten;
  • Een normale spierfunctie;
  • De detoxificatie van het lichaam;
  • Behoud van gezonde botten en tanden.
Loading...

Beschrijving

 

Magnesium bisglycinaat is door zijn hoge opneembaarheid een superieure vorm van magnesium. Dit is belangrijk als je ziet hoe belangrijk magnesium is voor de mens en met name voor sporters.

Magnesium ondersteunt namelijk bij de stofwisseling van eiwitten, koolhydraten en vetten, maar ook bij het behoud van de zenuwen, een goede spierfunctie en sterke botten en tanden. **

Naast de fysieke gezondheidsvoordelen draagt magnesium ook bij aan een stukje mentale gezondheid, het helpt om het zenuwstelsel tot rust te brengen en wordt ook door het lichaam gebruikt om hormonen aan te maken.

Om de opneembaarheid nog een verdere boost te geven hebben we 1,5mg B6 toegevoegd. Een vitamine die goed samengaat met magnesium in de mentale werking en tegelijkertijd helpt bij het opnemen van magnesium.

**Door de omvang van de informatie zijn we genoodzaakt een samenvatting te maken, voor een volledig overzicht van wat magnesium voor u kan betekenen kunt u een kijkje nemen op onze infopagina.

Productinformatie

 

Dosering:
2 Tabletten per dag met water innemen, tenzij anders voorgeschreven.

Gebruik:
Bij voorkeur bij de maaltijd en/of na het sporten innemen (voor meer informatie over “Magnesium” kijkt u op onze infopagina).

Waarschuwingen:
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gezonde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaren:
In goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een droge donkere plaats. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Allergeneninformatie:
Bekijk voor allergeneninformatie de lijst met ingrediënten die vermeld staat bij de samenstelling.

Voedingsinformatie

 

Ingrediënten 

Magnesium, microkristallijne cellulose (vulstof), taurine, hydroxypropylmethylcellulose (verdikkingsmiddel), magnesium stearaat (anti klontermiddel), silliciumdioxide (anti klontermiddel), raapzaadolie (glansmiddel)

Samenstelling per dagdosering (2 tabletten)
2 tablettenADH %*
Magnesium (bisglycinaat)160 mg42%
Magnesium (citraat)90 mg24%
Taurine180 mgn.v.t.
Vitamine B6 (P-5-P)3,2 mg228%
Vitamine D (cholecalciferol)25 mcg500%

*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Relevante producten

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe onderzoeken die wij toevoegen aan onze kennisbank of welke nieuwe producten we toevoegen aan ons assortiment? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! We beloven dat YBN je niet te veel e-mails zal sturen.