Loading...

IJzerboost 14 mg

 9,99

Voor 17:00 besteld, zelfde werkdag verzonden!

Op voorraad

25mcg – 60 softgels

Draagt bij aan:

  • Het zuurstoftransport door het lichaam;
  • Het reguleren van de stofwisseling;
  • De groei en ontwikkeling van cellen;
  • De aanmaak van dopamine en serotonine.
Loading...

Beschrijving

 

IJzer is een van de meest voorkomende elementen op aarde en is ook voor de mens heel belangrijk. Het maakt onder andere deel uit van rode bloedcellen waardoor het een grote rol speelt bij het zuurstoftransport in het lichaam. Daarnaast is ijzer een onderdeel van een aantal enzymen in het lichaam. Deze enzymen hebben een functie bij de stofwisseling. Cellen hebben ijzer nodig voor de aanmaak van DNA en op deze manier ondersteunt ijzer een normale groei en ontwikkeling, verder is ijzer onmisbaar voor de aanmaak van neurotransmitters zoals dopamine en serotonine. **

Kortom ijzer kun je echt niet missen. Jammer genoeg hebben veel mensen onbewust toch last van een ijzertekort, dit kan in veel manieren voor ongemak zorgen.

Een ijzertekort komt geregeld voor, vooral bij risicogroepen zoals zwangeren, kinderen in de groei, menstruerende vrouwen, vegetariërs en sporters.

**Door de omvang van de informatie zijn we genoodzaakt een samenvatting te maken. voor een volledig overzicht van wat ijzer voor u kan betekenen kunt u een kijkje nemen op onze infopagina.

Productinformatie

 

Dosering:
1 Tablet per dag met water innemen, tenzij anders voorgeschreven.

Gebruik:
Bij voorkeur tussen de maaltijd innemen (voor meer informatie over “Ijzer” kijkt u op onze infopagina).

Waarschuwingen:
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gezonde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bewaren:
In goed gesloten verpakking bij kamertemperatuur (15-25 °C) op een droge donkere plaats. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Allergeneninformatie:
Bekijk voor allergeneninformatie de lijst met ingrediënten die vermeld staat bij de samenstelling.

Voedingsinformatie

 

Ingrediënten 

Microkristallijne cellulose (vulstof), ijzer citraat magnesium stearaat (anti klontermiddel) carboxymethyl zetmeel natrium (verdikkingsmiddel), hydroxypropylmethylcellulose (verdikkingsmiddel), titanium dioxide (kleuren).

Samenstelling per dagdosering (1 tablet)
1 tabletADH %*
Ijzer (citraat)14 mg100%

*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Relevante producten

Blijf op de hoogte!

Wil je altijd op de hoogte blijven van nieuwe onderzoeken die wij toevoegen aan onze kennisbank of welke nieuwe producten we toevoegen aan ons assortiment? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! We beloven dat YBN je niet te veel e-mails zal sturen.